Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Det är uppenbarligen ett intensivt sista år på min socionomutbildning. Allting går i ett; dagtid häckar jag på Socialhögskolan i Lund, nattetid knåpar jag på personliga brev som skickas till Skånes alla hörn och längtar efter utvecklande och spännande sommarjobb (som ju också är ganska livsviktiga, rent ekonomiskt).

wpid-wp-1425517533120.jpegEmellanåt hinner dock både läsa och lyssna på en hel del böcker, otroligt nog. Mitt lilla romanceläsningsprojekt fortlöper och så småningom kommer väl lite tankar kring det. Hittills har 2015 levererat rent siffermässigt: 27 lästa/lyssnande böcker! Och bäst hittills är helt klart Tahere Mafis Shatter Me-serie. Juliette är en ny hjältinna bredvid Katniss Everdeen att älska och beundra. Nu har jag dessutom påbörjat Jandy Nelsons Himlen börjar här som också verkar lovande. YA funkar alltid, lyckas väcka den allra dödaste läslusten till liv.

wpid-wp-1425517546327.jpegAnnars längtar mest mitt kreativa jag efter mer (sammanhållande)skrivtid för skönlitterära projekt. Hur gör alla författare för att få sina böcker skrivna? Ett mysterium. Alla som lyckas avsluta en roman – även om den sedan blir liggandes i byrålådan eller upprepade gånger refuseras – borde få medalj. När (NÄR) jag lyckas ska jag banne mig se till att jag får medalj.

Jag avslutar med att bifoga ett par suddiga bokreabilder (som om det var nödvändigt att köpa fler böcker när hyllorna redan svämmar över).

/Sara

Annonser